Veelgestelde vragen

Wil je iets weten? Hier kun je het vinden!

Hoeveel kun je besparen/verdienen?
Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je online koopt. De kortingen variëren van nog geen procent tot wel 15 procent. Als je voor ongeveer €400 per maand online spullen koopt bespaar je per jaar al snel €180! En als je daarbij ook nog meedoet met verdienacties waar we je in de nieuwsbrief uitvoerig over zullen vertellen, kan dit bedrag snel oplopen naar vele honderden of zelfs meer dan duizend Euro per jaar. En alsof dat nog niet genoeg is vertellen we je ook graag welke goede spaarprogramma’s er nog meer zijn. Zo kun je dat bedrag zelfs met gemak vertienvoudigen !

Kost het veel tijd?
Alle begin is moeilijk en heeft tijd nodig. Er moet energie in voordat het oplevert. Maar als je de stappen in onze nieuwsbrief volgt, beloven wij dat we dat je verdiensten zo snel mogelijk beginnen op te lopen. We geven in de nieuwsbrief veel tips om zo snel mogelijk een mooie bijverdienste op te bouwen.
Als je er (bijna) elke dag even voor gaat zitten en de dagelijkse dingen per spaarprogramma afhandelt krijg je er vanzelf routine in en gaat het steeds sneller.

Bij hoeveel spaarprogramma’s mag ik inschrijven?
Dit is onbeperkt, en op hoe meer hoe beter. Je bouwt zo per programma een spaarpotje op. Sommige enquêtes worden op meerdere websites aangeboden maar kunnen soms maar 1 keer ingevuld worden (vanaf dezelfde computer).

Is het betrouwbaar?
Ja! Dagelijkse Korting spaart al lang met dit spaarprogramma. Uitbetalingen verlopen soepel. Er zijn heel veel spaarprogramma’s online, er zijn echter maar weinig betrouwbare spelers in de markt. In onze nieuwsbrief vertellen we je graag over deze spaarprogramma’s. Deze zijn speciaal geselecteerd vanwege grote betrouwbaarheid.

Is het echt gratis?
Meedoen met spaarprogramma’s is 100% gratis. De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders en met dat geld betalen ze hun leden uit.

Moet ik technische kennis hebben van computers?
Nee, als je een e-mailadres hebt en een bankrekeningnummer kun je meedoen.

Kan ik aanmelden bij het spaarprogramma met mijn bestaande e-mailadres?
Dat kan zeker, het is alleen niet aan te raden.
Meld je aan met een nieuw gratis e-mailadres (bijvoorbeeld van Gmail of Hotmail), zodat je een goed overzicht kunt bewaren tussen je privé en betaalde mailtjes. Had je je al aangemeld bij spaarprogramma’s? Geen probleem, je kunt je e-mailadres bij de spaarprogramma’s altijd wijzigen.

Hoe zit het met de belastingen?
Officieel moet je al je inkomsten opgeven bij de Belastingdienst, maar in de praktijk is het niet zo’n probleem om kleine bijverdiensten (van maximaal een paar honderd euro per jaar) niet aan te geven. Strikt gezien is dat niet legaal, maar in de praktijk doet de Belastingdienst daar vrijwel nooit moeilijk over, net zoals de Belastingdienst in de praktijk ook niet moeilijk doet over het niet aangeven van bijvoorbeeld inkomsten uit oppassen bij de buren.

Ik heb een uitkering, hoeveel mag ik bijverdienen?
Als je een uitkering hebt ben je officieel verplicht om al je bijverdiensten bij zowel de Belastingdienst als je uitkeringsinstantie te melden. Je zult dan vrijwel altijd worden gekort op je uitkering. Wel word je nooit meer gekort dan het bedrag dat je bijverdient.

Staat je vraag er niet tussen?
Mail dan naar Dagelijkse Korting en we beantwoorden deze graag.