Thuiswerk

Werken wanneer jij wilt?

Zoek je een nog manier om je inkomen aan te vullen en wil je werken wanneer het jou uitkomt? Dan is een thuiswerk via een online chatsite precies wat je zoekt! Daar krijg je per gestuurd berichtje betaald en kun je 24 uur per dag inloggen om te werken. Je moet wel minimaal 18 jaar zijn om deel te kunnen nemen.

Begin vandaag nog met thuiswerk

Je beantwoord berichten die binnen komen van verschillende klanten. Om een bericht goed te kunnen beantwoorden is het van groot belang dat je je in ieder gesprek kunt inleven, creatief bent, spontaan en realistisch. Je doet dit namens een fictief persoon.

Je voert geen 1 op 1 gesprekken met klanten, maar na ieder antwoord ga je automatisch verder naar de volgende klant (en dus een totaal ander gesprek). Je doet dit volkomen anoniem.

Je moet over een grote dosis spontaniteit, fantasie en flexibiliteit beschikken, alsmede een computer en een goed werkende internetverbinding.

Op de chat zijn niet veel sexueel getinte berichtjes, maar het kan wel voorkomen dat je deze moet beantwoorden. Je moet dus wel een beetje openminded zijn en niet te preuts.

De uitbetaling van je werkzaamheden zijn vaak per week en hoe meer berichtjes je beantwoord hoe beter de vergoeding. In de weekenden geldt er vaak een toeslag van 1 cent per bericht.

Als je een beetje gewend bent geraakt aan het chatsysteem haal je al snel 70 tot 90 berichtjes per uur. Als je twaalf uur per week werkt waarvan vier in het weekeind verdien je al snel ruim €120,- tot €160,- per week bij. Dit is een gemiddeld uurloon van €12,-!

Begin vandaag nog met thuiswerk

Er zijn heel veel aanbieders actief op de markt en er zitten helaas ook minder betrouwbare tussen. Dagelijkse Korting heeft de beste hieronder op een rijtje gezet. Alle aanbieders werken met een kleine sollicitatieprocedure, maar als je je gezond verstand gebruikt is dat zeker geen probleem. Klik op de naam van de aanbieder om je aan te melden. Je kunt binnen een dag aan de slag!

YOPS, geen minimaal aantal berichten per week en geen planning.

Operating4U, geen minimaal aantal berichten per week en geen planning.

Als je vragen hebt over dit onderwerp kun je ons natuurlijk altijd een mail sturen. Als je al wat ervaring hebt met dit soort thuiswerk kun je ons ook mailen, we werken namelijk het een aanbieder met de hoogste verdiensten uit de branche.